Ексклузивно за новосадски портал Посланик.рс: Један од најпознатијих светских познавалаца Ислама Хосеин је јасан-У Сребреници није било геноцида!

Српски народ у свету има пријатеље! Углед Србије и њеног руководства су планетарни, а реакција светске јавности на јалове покушаје да се на српски народ свали кривица за нечија туђа дела уз невиђену ревизију историје је више него позитивна. Из дана у дан је све више угледних појединаца из корпуса Исламских земаља који препознају праведну и слободарску политику Републике Србије.
Хосеин, фото: Видео исечак

“Посланик Мухамед (мир нека је с њим) је прорекао да ће на крају времена бити великих лажова, „зато се чувајте“, рекао је ово за наш портал Имран Назар Хосеин -експерт за Ислам, писац и философ који се усавршавао у познавању исламске есхатологије , изучавању светске политике и економије. Алудирајући на лажи које су ових дана актуелне по питању наводног “геноцида“ у Сребреници. Једна мала земља Србија показала је и доказала целом свету шта је истина и да се историја не може прекрајати по партикуларним нахођењима одређених фактора.

“Бројни су докази да је 11. септембар био лажни терористички акт, али они који ‘лажу’ криве за 11. септембар недужне муслимане широм света“, каже Хосеин, мислећи на неправедно етикетирање целог Исламског света као терористичког. “Они то чине да би водили неправедан рат против ислама и муслимана“, наводи Хосеин и у наставку свог излагања прави паралелу са неправедним односом великих светских играча према Србима.

“Слично томе, постоје докази да су масакр у Сребреници планирали непријатељи православних Срба како би их окривили за геноцид. У ствари, они воде неправедан рат против целог православног хришћанског света. Сваки православни Србин кога сам срео осудио је масакр у Сребреници и тражио да одговорни буду кажњени. Али док стварне убице заслужују казну, њихови тајни господари који су планирали злочин заслужују највећу казну од свих“, истиче Хосеин не скривајући чињеницу да у овом граду у Републици Српској није учињен геноцид.

Имран Назар Хосеин рођен је на карипском острву Тринидад и Тобаго у породици индијских корена. Дипломирао је на Алимијевом институту исламских студија у Карачију, а студирао ја на још неколико престижних факултета међу којима је и чувени Универзитет Ал Азхар у Египту чувеном у свету у домену исламске науке и образовања.

Коментари

0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре