Гргур: Док није дошао Вучић мислили смо да ће Србија пропасти, а сада са њим на челу свима поручујемо-СРБИЈА НЕЋЕ СТАТИ!

Посланик Народа Угљеша Гргур у интервју за портал Посланик.рс говорио је о важности предстојећих избора и кључној улози Александра Вучића у савременој политичкој историји.
Фото: Принтскрин

Налазите се на листи Александар Вучић-Србија не сме да стане на 66. месту. Како видите изборе који следе у недељу и каква је и колика њихова важност за будућност земље?

-Александар Вучић је сам против свих-свим другим листама, левим и десним није веровати. Народ мора добро да размисли коме ће дати глас. Као кад неко купује стан, мора прво да провери да ли тај стан можда није под хипотеком, као и да ли га је власник одржавао, тако вам је и са изборима, имате на једној страни Александра Вучића који је од Србије направио чудо у смислу развоја, а на другој страни имате оне који су до доласка Александра Вучића на власт катанчили фабрике, оружја и оруђа топили, војску свели на најниже гране, а народ довели до просјачког штапа. Па, кога ћете онда изабрати? Домаћина или распикућу? Наравно да ће грађани изабрати домаћина Александра Вучића и његову политику развоја, јасан је Гргур.

Деца ми живе у Србији због Вучића

-Моја деца су остала да живе и раде у Србији због Вучића, а могли су да иду у иностранство јер су образовани и тражени стручњаци у својим областима деловања. Замислите само колико је младих људи напустило Србију док су њом кабадахијски управљали ови који би данас да нас поново упропасте-Ђилас, Мариника, понављач Алексић и остали са те њихове листе пропасти… Данас људи у Вучићевој Србији виде перспективу и шансу да остану, да не одлазе, већ да раде и граде. Србија не сме стати, а да не би стала, једини прави избор је Александар Вучић, поручује Гргур.

Морамо победити убедљивије него икад

-Морамо узети 50 и више процената, да образујемо Владу и наставимо тамо где смо стали. Да не стајемо, већ да грабимо напред. Док није дошао Вучић мислили смо да ће Србија пропасти, а сада са њим на челу свима поручујемо-СРБИЈА НЕЋЕ СТАТИ!

Коментари

0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре