Гргур: Вучић никада неће признати независно Косово, пре ће своју главу изгубити него то урадити!

Посланик Народа Угљеша Гргур пружио је пуну подршку руководству Србије на челу са председником Александром Вучићем и поручио нашем Народу на Косову и Метохији да је он дао заклетву да ће му служити у сваком тренутку и да је Косово и Метохија јужна Србија и да ће то и остати.
Фото: Фејсбук страница Александар Вучић

“Ја, као посланик Народа поручујем мом Народу на светој српској земљи Косову и Метохији да сам дао заклетву да ћу му служити и стојим му на располагању кад год је то потребно“, рекао је ово посланик Народа Угљеша Гргур за портал Посланик.рс

Вучић неће признати независно Косово

“Александар Вучић никада неће признати независно Косово, пре ће своју главу изгубити на Косову и Метохији, али неће дозволити да душмани земљу Немањића отму од Србије, а да Народ остави да га поманхитале хорде угњетавају“, јасно истиче Гргур.

Дачић десна рука Вучићу

“Ивица Дачић је десна рука Александру Вучићу у овим тешким тренуцима и никада неће ни за јоту одступити од интереса земље чији је шеф дипломатије. Његови корену су у Призрену и одлично зна важност јужне српске покрајине за сваког Србина, ма где год да он живео“, истиче Гргур.

Посланик Народа је изјавио да је његов мото борба за Истину и Правду, а да нема светије дужности за целокупни српски род данас од оне да се у миру, колико год је то могуће, бори за Истину и Правду за српски Народ на Косову и Метохији који може бити сигуран да његов председник никада неће дозволити да се поново догоди било какав погром, пре ће главу изгубити него то допустити, посебно је истакао Гргур.

Коментари

0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре