Гргур: Жене плачу, а деца пиште! Идем да одбраним 14 породица и 34 деце па нека изгубим главу, боље да погинем него деца да остану на улици!

Посланика Народа Угљешу Гргура позвале су данас уцвељене породице из Јужног булевара 90 које су на мети извршитеља који желе да их иселе из јединих домова које имају. Ради се о 14 породица и 34оро деце!
Фото: Посланик.рс

“Један сам од 250 народних посланика! Само ја, сам самцат, идем 11.октобра да у 10 часова не дам банди извршитеља да иселе грађане којима сам дао заклетву да ћу им служити! Данас су ме звали из Јужног булевара 90, да дођем и ја ћу отићи да их својим телом заштитим, чак и по цену живота! Нећу дозволити тиранију над тим људима! Нећу, па макар главу дао! Жене плачу, а деца пиште! Идем да обраним 14 породица и 34оро деце па нека изгубим главу, боље да погинем него деца да остану на улици“, поручује Гргур видно потрешен због несрећне судбине Народа који је у канџама мафије извршитеља.

Попут Јована Скерлића, којем је идеолошки и политички делатно највише сличан, Гргур иде сам не жалећи живот. Макар изгубио главу, а сам је више пута најављивао да му мафија спрема ликвидацију због борбе против извршитеља. Не презајући пред финансијски моћном хоботницом криминала, јасно и гласно каже: Нећете проћи!

Граћани Србије, сви који подржавате посланика Народа Угљешу Гргура, дођите у Јужни булевар 90, 11ог октобра у 10 сати, да мирно и достојанствено покажемо да Народ није овца која блејећи иде на клање, већ је Народ достојанства вредан и ниједан човек није мање вредан! Сви смо крвави испод коже, а 11ог октобра у 10 сати, у Јужном булевару 90 бићемо сви Угљеша Гргур!

ПОКРЕТ ЗА ПРАВДУ ГРАЂАНА-ГРГУР

Коментари

0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре