Гргур: За Вучића бих живот дао

Редакција портала Посланик.рс позвала је посланика Народа Угљешу Гргура данас, 03.10.2023. у 08:30 часова како би нам дао коментар на гостовање председника Србије Александра Вучића у емисији ''Ћирилица''.
Фото: Принтскрин

“Сви су политичари, али нико није државник попут Вучића. Мудрошћу Обреновића руководи државним кормилом у најтежа времена. Жао ми је што многи људи нису свесни колико председник брани Косово и Метохију против зла које је запретило да прогута цео слободарски свет. Ја као посланик Народа његову борбу видим и једино њему верујем да може да изађе на крај са свим изазовима који свакодневно стају на пут развоју и безбедности наше Србије“, каже Гргур.

Вучић највећи Србин 20. и 21. века

“Нема тог Србина који се родио у 20., али сам сигуран да се неће родити ни у 21. веку, али ни још задуго, који је већи од Александра Вучића. Александар је Српски и ничији други. Имали смо владаре који су нагињали према Западу и Истоку, а најмање Србији, али Вучић је сав предан Србији и једино њој служи за добробит генерација које долазе“, јасан је Гргур.

Вучићу Србија преча и од породице

“Једино њему верујем. Он није попут неких других који Србију гледају као посао преко којег живе лагодним животима и пуне своје џепове, њему је Србија на првом месту. Отаџбина му је преча и од породице. Баш као и мени. Зато кажем, једино њему верујем и спреман сам да будем уз њега колико год да је тешка ситуација, ако треба и главу да дам за свој Народ и председника“, поручује Гргур.

Имали сте, не знали сте, изгубили сте, познали сте

“Народ мора да буде свестан борбе коју председник државе води сада. Нећемо дозволити да са Вучићем буде: “имали сте, не знали сте, изгубили сте, познали сте“, јер он Србију не гради да буде држава само за његовог мандата, већ гради Србију која ће бити понос и дика свим нараштајима који долазе. То треба да буде јасно овима који га нападају, а који не знају тежину његовог посла“, наглашава Гргур.

Одговарајући на питање поводом ситуације на Косову и Метохији због које многи који не мисле добро Србији Србе оптужују за тероризам, Гргур каже: “Како може неко да буде оптужен за тероризам на својој територији, Косово и Метохија је српска територија, тренутно окупирана, али је Српска. Нису Срби ишли у Албанију да се бране, већ се бране на својој земљи на којој је окупатор увео безакоње, а не дозволити Србима да уђу на своју територију је чиста хајдучија. На крају крајева, убијени Албанац, као и невино страдали Срби, је грађанин ове земље. Требају неке ствари да проуче они који нападају Србију и њеног председника, пре него што било шта кажу“, објашњава Гргур.

“Живела Србија, живео Вучић!“ Овим речима је завршио наш разговор посланик Народа Угљеша Гргур и поручио : “Главу дајем, Вучића не дајем!“

Коментари

0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре