Гргур о пуштању Марјановића на слободу: Ово је понижење и узбуњивање грађана!

Након што је, као гром из ведра неба одјекнула вест да је Зоран Марјановић изашао из затвора, позвали смо посланика Народа Угљешу Гргура који је први у Србију и региону рекао да сматра да је Зоран убио супругу Јелену.
Гргур

“Ово је брука тог већа Апелационог суда које га пусти, ко су те судије?! По мом мишљењу, Тужилаштво треба да све то провери, ово је понижење и узбуњивање грађана. Судије, стидите се, коме сте ви заклетву дали?! Брука и срамота! Надам се да ће се после жалбе Тужилаштва Марјановић наћи у притвору ако имамо поштене судије“, у даху је изговорио Гргур и наставио:

“Пре је било када се некоме изрекне првостепена пресуда у трајању од пет година затвора, право са оптуженичке клупе иде у затвор и чека правоснажност пресуде. Данас имамо случај да убица своје супруге, мајке свог детета, убије је и добије 40 година затвора за тешко убиство на подмукао и свиреп начин и буде пуштен на слободу!? Извините, овде је неко луд! Узнемирена је јавност, ко су те судије да овог убицу пусте на слободу? Хитно зликовца вратити у затвор и да се промени веће судија које ће размотрити жалбу тужилаштва да се зликовац врати у затвор. Очекујем да ће за пар дана монструм бити у затвору. Треба испитати судско веће Апелационог суда-оне судије које су дигле руке да се зликовац пусти! Ту нешто смрди!“ Закључио је Гргур.

Подсетимо, Зоран Марјановић првостепено је осуђен на 40 година робије због тешког убиства на подмукао и свиреп начин своје супруге Јелене Марјановић, а пуштен је на слободу 03.10.2023. године при чему је јавност у Србији изузетно узнемирена.

Коментари

0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре