Гргур: Хитно сменити директора Катастра Борка Драшковића!

Посланик Народа Угљеша Гргур позива на хитну смену директора Републичког геодетског завода.
Фото: Принтскрин

“Као посланик Народа који се бори за Народ коме сам дао заклетву, позивам на хитну смену директора Републичког геодетског завода Борка Драшковића, то јесте народски речено-Катастра! Након што је, као директор Катастра потписао са Комором јавних извршитеља споразум о пословно-техничкој сарадњи, јасно је да ће Катастар извршитељима давати информације о грађанима, на шта нема право. Како Драшковић сме да даје информације о било ком грађанину неком приватном лицу“, пита Гргур.

“Како грађани Србије да имају поверење по питању заштите података и интегритета информација које ће директор Катастра да даје извршитељима, који попут мафије типују некретнине и бирају што бољи плен за харач? Изгледа да у овом случају Драшковић мисли да је он господар живота и смрти у нашој земљи па да дели информације мимо Суда и то приватним лицима како му се прохте“, наглашава Гргур.

Објавићу махинације Драшковића

“Од како Драшковић руководи Катастром, грађани годинама чекају на укњижење. Дешавају се разне махинације, а Драшковић има много путера на глави. Мом Народу сам дао заклетву и борићу се против сваке неправде, па и ове. Драшковић има много путера на глави и ја ћу ускоро све његове махинације обелоданити грађанима, а и у Скупштини ћу о томе говорити захтевајући хитну смену овог директора који је склипио дил са тлачитељима мога Народа! Обелоданићу све махинације Борка Драшковића, а Тужилаштво нека ради свој посао“, закључио је Гргур.

Коментари

0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре