Извршитељи се плаше народног посланика као гује, Гргур: Када год требам да браним стан извршитељи одустану!

Народни посланик Угљеша Гргур познат је као једини представник грађана у Законодавном телу Републике Србије који се ухватио у коштац са проблемом који извршитељи задају народу.
Гргур, фото: Посланик.рс

“Сутра 7. јуна 2024. године сам у Нишу спашавам једну породицу од извршитеља. То је мој приоритет!“ Написао је на званичном Фејсбук налогу народни посланик Угљеша Гргур 06.06.2024. године. Поводом неуморне борбе против извршитеља који су створени за време владавине Демократске странке, а данас глобе грађане одузимајући им елементарно достојанство и основне егзистенцијалне услове, контактирали смо народног посланика да нам да коментар.

“Од Суботице до Врања и од Ниша до Малог Зворника, широм Србије од истока до запада, југа и севера ћу бити ту за мој народ док год дишем, да животом и телом браним њихове кућне прагове од пошасти извршитеља! Није нормално ово што раде, понашају се горе него Османлије које су сиротој српској раји пили крв вековима, не могу да дозволим да се то дешава, хоћу да мој народ зна да сам због њега у Скупштини и да сам у по дана и ноћи спреман да станем у заштиту сваког грађанина моје земље који има муку са извршитељима! Сутра сам у Нишу, а један извршитељ је гостујући са мном у емисији рекао да људи у Нишу немају културу плаћања! Замислите Ви тај безобразлук, ако човек нема да плати рачун за воду он дође и узме му телевизор или фрижидер па онда каже ово радим јер немаш културу плаћања! Па, тај извршитељ који је то изговорио нема културу, али не плаћања, већ ону основну, елементарну која се стиче од малих ногу! Људи у Нишу су вредни, часни и поштени, познати годинама као они који се радећи најтеже послове муче да прехране породице“, јасно нам је казао Гргур.

Неколико сати након тога, поново се на свом званичном Фејсбук налогу народни посланик Угљеша Гргур обрати граћанима:

“Извршење у Нишу одложено, извршитељ одложио извршење. Не знам шта је ово, када год требам да идем да браним стан извршитељи одустану. Задња три пута тако би. Народни посланик Угљеша Гргур“, стоји у објави.

Поново смо контактирали народног посланика

“Истина је. Обавештен сам да је извршитељ одложио извршење. Не знам шта је ово, али боје ме се као гује-нема разлога да ме се било ко плаши, можда одустају јер се плаше Бога, истине и правде, нема ништа грђе него ударати на кућни праг и отимати деци миран сан, једна једина дечија суза тежа је од планине, можда то они не знају, али је тако. Ја им опет поручујем-где год да нападају мој народ и истерују их из кућа или станова ту ћу бити и ја. Немам страх, могу и главу да изгубим у овој борби, али устукнути нећу. Извршитељи су производ Демократске странке која је попут куге харала Србијом дванаест година док кормило власти није преузео председник Александар Вучић који је државу препородио и направио од Србије економско чудо о чему ће уџбеници да пишу како се од разорене земље направи стабилна средина за живот, али још увек није искорењено сво зло које су Демократе посијале, ето извршитељи су пример. Хоћу да народу буде јасно, извршитеље је створила бивша власт, али ја сам кренуо у борбу за њихово укидање и нећу се заиставити док се то не деси“, јасан је Гргур.

Подсетимо, народни посланик Угљеша Гргур први је кренуо у борбу за укидање извршитеља о чему сведоче његове бројне акције у којима је спасао велики број грађана да не остану без кућних прагова. Његова борба је препознатљива јер животом и телом брани све грађане који се нађу на ивици да изгубе све.

Коментари

0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре