Козачки полковник, атаман Шумадијски одликован од Путина и Медведева подржава Гргура у борби против извршитеља

Борбу посланика Народа Угљеше Гргура подржао је Срђан Срећковић из Тополе. Председник Равногорског покрета од 2008. до 2013. године, а сада је председник Суда части Равногорског покрета.
Срећковић, фото: Приватна архива

Поред тога, Срећковић је Козачки полковник, атаман Шумадијски који је одликован од Владимира Владимировича Путина и Дмитрија Медведева. Борбу коју је покренуо посланик Народа Угљеша Гргур сам, без икакве политичке позадине већ једино и искључиво због Народа, Срећковић је подржао из срца и поручио да пружа апсолутну подршку. Поручио је да и остали народни посланици треба да подрже Гргура, јер је ово борба за Народ, а народ их је бирао.

“По питању других посланика, ми им поручујемо и подсећамо да их је народ изабрао и на тај начин указао поверење које су дужни да оправдају. Ако се плаше извршитељске мафије и њихових претњи, нека се јаве, ма којој опцији припадали, заштитићемо их. Али ако су на платном списку лешинара, онда…“ , поручио је Срећковић.

Говорећи о мафији извршитеља, Срећковић каже:

“Конкретно у Шумадији, а слично је и у другим деловима наше земље, постоје организоване криминалне групе на линији: директор јавног предузећа, извршитељ, адвокати и корумпиране судије и тако брзо затворе круг. Од стотинак хиљада динара дуга, за само пар месеци “назидају“ на преко петсто и грађани остају на улици, поред асистенције полиције, извршитеље обезбеђују локални нарко дилери и зеленаши. Због једне по злу познате извршитељке из Крагујевца, за мање од две године самоубиство је извршило четворо грађана који су остали без крова над главом!“

Посланик Народа Угљеша Гргур је једини који се искрено и из срца бори за социјалну правду, а Срећковић је подсетио да је и чувени у народу чика Пера краљ Петар I Велики Карађорђевић исто тако био борац за социјалну правду

“Да, реч је о краљу Петру Првом Карађорђевићу, који је као монарх важио за највећег грађанског социјалисту међу Европским владарима тогао времена. С обзиром да је био истакнути ратник у Француској Легији странаца, а и опште образовање је тамо стекао“, рекао је Срећковић.

Паклени план против Србије

“У мојој претпрошлој књизи “Српска теорија завере-Шта они хоће“ сам још пре 20 година писао о пакленим плановима сатаниста, где као проблем у Србији виде то што је велики проценат грађана независтан у смислу да поседује сопствену некретнину-кров над главом, што њима не иде у прилог при покоравању једне нације!“

382416918 6720164044689620 7923007178712038194 n

Подсетимо, јуче је Равногорски покрет најавио да ће пружити подршку посланику Народа Угљеша Гргура

СТОП УТЕРИВАЧИМА ДУГОВА, ТЗВ. ПРИВАТНИМ ИЗВРШИТЕЉИМА!!!
Равногорски покрет ће пружити пуну подршку посланику народа брату Угљеши Гргуру. С обзиром да смо најмасовнија Србска патриотска организација на свету, која делује у свим Србским земљама и где год Срби живе,а наша улога и постојање се заснивају на државотворним принципима, као дужност и обавезу према народу и држави дајемо подршку брату Гргуру и стављамо се на располагање, људстбом и свим расположивим(дозвољеним) средствима. Такође подржавамо све захтеве и примедбе,које је Угљеша поднео,на рад ових легализованих криминалаца,који крше устав Србије! А од Владе ћемо тражити да им више Полиција не асистира у отимачинама,препадању грађана,да им се одузме статус службеног лица,забрани даљи рад,преиспита и конфискује противправно стечена имовина и изврши ревизија свих поступака принудне наплате..! Уз Равногорски покрет ће бити још удружења и организација.
КАКО РАДИЛИ,ТАКО НАМ БОГ ПОМОГО!
СВЕ ЗА СРПСТВО-СРПСТВО НИЗАШТА!

Коментари

0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре