Народни посланик брани народ од извршитеља: Гргур увек на страни правде

''Требало би донети уредбу или било како се то звало . Да никаква извршења из станова и кућа и имовине не могу да спроводе извршитељи док се не реши уставна жалба жалиоца из разлога што много пропуста и неправилности има код доношења таквих пресуда на свим нивоима судова .Па чак размотрити могућност да се сва извршења обуставе на становима , кућама , имовини док се не реши жалиочева представка међународном Суду у Стразбуру . Са овим би били заштићени многи грађани које исељавају ко зна по каквим донетим пресудама из својих станова , кућа , имовине '', написао је ово на свом званичном ФБ налогу народни посланик Угљеша Гргур.
Гргур

Пратећи рад народних посланика, редакција портала Посланик.рс приметила је да је Угљеша Гргур једини устао против праксе извршитеља која је у много случајева оставила људе без кровова услед неимаштине и немогућности да се плати нешто за шта у датом времену новца нису имали.

У доследност Гргурове политике у интересу народа грађани су се уверили и 4. августа када је овај народни трибун дошао у улицу Господара Вучића у Београду где су извршитељи хтели да иселе породицу Павловић из свог стана који су купили 2013.године. Хтели су да избаце трудну жену и мало дете на улицу. Народни посланик Угљеша Гргур је том приликом дао своју визит карту народног посланика власнику стана г-дину Павловићу да га позове када извршитељи опет дођу како би он својим животом и телом штитио стан породице Павловић да не буду исељени из свог стана на правди Бога.

Позвали смо народног посланика Угљешу Гргура телефоном за коментар поводом његове актуелне борбе за правду и поштене грађане

“Нема тог извршења које може поразити правду, а неправду устоличити. Као народни посланик сваког грађанина Републике Србије увек ћу бити ту, са својим народом када сам му најпотребнији. Избацити трудну жену, будућу мајку на улицу је ван сваке памети и нико нема право лишити било чије дете крова над главом. Правда ће на крају увек победити, али увек и у сваком тренутку морамо помоћи и заштитити људе који услед недостатка новца долазе на руб егзистенције и до губитка огњишта-то никада, Србија је кућа свих њених грађана, како онога који је извршитељ тако и онога који једва саставља крај са крајем да би прехранио децу“, поручује Гргур.

Објаве господина Гргура на друштвеним мрежама у којима позива и стаје у заштиту народа при проблемима са извршитељима добијају лавине похвала и порука захвалности.

Коментари

2 Коментара
Најстарије
Најновије Највише гласова
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре