Народни посланик животом и телом брани народ од бахатих извршитеља

Посланик народа Угљеша Гргур кренуо је у борбу за народ против оних који свакодневно унесрећују наше грађане остављајући их без крова над главом.
Гргур

“Желим да обавестим јавност, медије, да ћу у среду 30. Августа 2023. Године да будем на адреси Симина 6 у Београду 2. спрат, стан Ракићевић, у 10 сати, јер извршитељи хоће нелегално да отму стан породици Ракићевић. Породицу Ракићевић не познајем, чуо сам се телефоном са њима. Супруга му је тешко болесна од рака и оперисана је пре неки дан… имају мало дете. Разговарао сам са њиховим адвокатом телефоном, сав посао извршитеља је незаконит. Суд ће донети одлуку, али извршитељи журе да отму стан и уђу у посед.
СВОЈИМ ЖИВОТОМ И ТЕЛОМ БРАНИЋУ ДА ИЗВРШИТЕЉИ НЕ УЂУ У ПОСЕД И ДА НЕ ОТМУ СТАН! МОЛИМ ВАС ОВУ ОБЈАВУ ДЕЛИТЕ. НЕКА НАРОД ВИДИ ШТА ИЗВРШИТЕЉИ РАДЕ! Ваш народни посланик Угљеша Гргур“, наводи се у објави на званичном ФБ налогу народног посланика Угљеше Гргура.

Позвали смо телефоном народног посланика Угљешу Гргура да да саопштење за портал Посланик.рс и објасни о чему се ради

“Извршитељи попут пошасти пустоше народ, без иједне трунке емпатије и солидарности људима који једва састављају крај са крајем да прехране породице отимају огњишта, кровове над главама не бојећи се ни Бога ни никога. Увек сам говорио и понављам-онако како су настали тако могу и да се укину. Заиста је неприхватљиво да они годинама паразитирају на муци овог напаћеног народа. Некада се знало да су кућа и крава нешто што се не дира, кућа је дом, огњиште и кров над главом, а крава је хранила породицу. Данас извршитељи попут некаквих харачлија узимају све остављајући напаћене људе без ичега и често у изазову да сами дигну руку на себе, то не смемо и нећемо дозволити“, јасан је Гргур.

Коментари

3 Коментара
Најстарије
Најновије Највише гласова
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре