Највећи државник слободарсог света: Александар Српски на бранику међународног права

Људи који имају храбрости и карактера другим су људима увек неугодни. Рекао је ово Херман Хесе, а осликава борбу председника Републике Србије за слободарску Србију.
Фото: Агенције

Многи дају подршку шефу наше државе, али је само један од народних посланика рекао: “Главу дајем, Вучића не дајем!“ Посланик Народа Угљеша Гргур који увек и на сваком месту пружа апсолутну подршку председнику Вучићу.

“Он је, без сумње, највећи државник слободарског света. Александар Српски на бранику међународног права, тако бих ја рекао. Погледајте само, целим светом се шири ефекат његове борбе за Правду, а његов говор у УН се препричава и препричаваће се, а Бога ми и учити у уџбеницима. Углед Србије у свету је никад већи. Када је Србија била овако блиска са Мађарском пре Вучића?! Никада! Видите како је премијер Орбан у Гренади рекао да треба да се помогне Србији да стабилизује регион. То довољно говори, а то знају сви, само неће гласно да кажу, да је Србија једини фактор у региону који се речју и делом залаже за мир и стабилност, а све захваљујући председнику Вучићу“, јасан је Гргур.

“Александар Вучић је државник који никада неће дати Косово и Метохију. Он је потомак слободарских предака који су знали цену слободе и васпитан је у том духу. Не очекујте да пред вама капитулира потомак херојских предака из Бугојна, који су страдали да би Српство било слободно. Не очекујте то никада, њему је у генетском коду љубав према Отаџбини“, поручио је Гргур.

Коментари

0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре