У историји парламентаризма није било већих бораца за народ од Брауновића и Гргура

Посланици ''Наше Дрине'' на листи Ивица Дачић у Парламенту Србије својим залагањем за Народ показали су да су јединствен пример у историји српског парламентаризма који су Скупштину приближили Народу, јер она и треба да буде онога кога представља-Народа.
Гргур и Брауновић

Посланици “Наше Дрине“ Угљеша Гргур и Игор Брауновић свакодневно показују да су истински народни представници у Парламенту. Нема дана када некоме не помогну, упуте савет или саслушају. Јединствен су пример у историји парламентаризма јер се добијањем посланичких мандата нису удаљили од Народа, већ су они Нароу вратили Скупштину.

“Драги мој народе сви Ви који имате проблема са извршитељима , где треба да Вам се плени кров над главом а нису утврђене тачне чињенице , него донета решења о извршењу на основу веродостојне исправе , дођите у Скупштину Србије и потражите посланике Наше Дрине Игора Брауновића и Угљешу Гргура са листе Ивица Дачић ( пре тога се најавите телефоном на број Скупштине и тражите посланичку групу Спс и најавите се ) Даћемо све од себе да се бар некоме помогне . Народни посланици Наше Дрине су уз Вас . Живела истина и правда – Стоп извршитељима .Молимо медије нека пренесу ову вест ПОСЛЕ РУЧКА ТВ Хаппy КУРИР ТВ и други медији . ДЕЛИТЕ ОВУ ОБЈАВУ АКО ВАМ НИЈЕ ПРОБЛЕМ ЈЕР ЈЕДНО ДЕЉЕЊЕ МОЖЕ НЕКОМЕ КУЋУ СПАСИТИ “. Наводи се у објави посланика Народа Угљеше Гргура на његовој званичној ФБ страници. Ова порука је толико моћна и толико упућује народ на Скупштину као ничија раније, а Угљеша Гргур, Игор Брауновић и “Наша Дрина“ никада свој народ не остављају на цедилу.

Редакција портала Посланик.рс пратећи активности народних посланика, позвала је посланика Народа у раним јутарњим часовима да да коментар поводом ове објаве.

“Стоп извршитељима! Никада се човеку није дирао кров над главом и крава која храни породицу! Игор Брауновић и ја смо уједињени са народом у његовој одрбани. Поменули сте да је ово јединствен случај у историји парламентаризма, не знам да ли је једини, али знам да су извршитељи једина пошаст која отима људима кров над главом. Куга, глад ни друге катастрофалне појаве нису уништили наш народ, а извршитељи својим деловањем више него те пошасти уништавају породице, остављају људе на улици, морамо томе стати у крај“, коментарисао је Гргур и на наше извињење што зовемо рано одговорио је:

“Ни говора да је рано, онај ко брине о свом Народу и ради за њега 24 часа је у послу јер је то најсветији позив-служити свом Народу“, јасан је Гргур.

Коментари

0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре