Брауновић и Гргур: Додик смета јер је гарант да ће Српска остати и опстати, пружамо му апсолутну подршку у праведној борби за српски народ!

Посланици Наше Дрине у Скупштини Србије, Игор Брауновић и Угљеша Гргур пружају апсолутну подршку председнику Републике Српске у борби за народ и крваво стечену слободу на територији Републике Српске.
Гргур и Брауновић, фото: Посланик.рс

Председник Наше Дрине Игор Брауновић и његов заменик Угљеша Гргур, обојица посланици у Скупштини Србије пружају апсолутну подршку Милораду Додику у његовој борби за Републику Српску. Игор Брауновић, председник Борачке организације Србије и Републике Српке и српски војвода познаје добро којом ценом је освојена слобода у Српској и поручује да Додик није сам и да је сваки честити Србин у овим тренуцима уз Српску и њега као њеног легитимно изабраног председника. Угљеша Гргур поручује да је Република Српска име и презиме вековне тежње за слободом оних који су вековима гинули на турском ко’цу и аутријском конопцу и да Додик смета јер је гарант да ће Српска остати и опстати.

Коментари

0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре