Гргур: Вучић највећи државник Европе, он је једини сигурни пут за Србију!

Народни посланик Угљеша Гргур оценио је у интервјуу за портал Посланик.рс да су Вучић, Народ и Држава свето тројство његовог политичког деловања и да никада, ни у ком смислу неће одступити ни јоту од државотворног пута Александра Вучића!
Фото: Курир

Док су неки други држали власт у Србији нису били нападани од појединих екстремиста из региона као што сада нападају Вучића, то довољно говори колико су они били по мери оних којима одговара једино да Србија буде у границама Београдског пашалука, сматра Гргур.

-Видимо да су палили лутке са ликом председника Вучића, то је једино што могу и да раде, ја сам поносан на то, не би ваљало да га не нападају, то би значило да је Србија слаба, тј. тачно онаква по њиховој мери каква је била пре 2012. године. Нека они раде свој посао, а ми ћемо свој. Европа и свет виде докле Србија иде водећи бригу о својим интересима, не мешајући се у туђе ствари-бићемо домаћин EXPO 2027. године, а то није случајно. Ето видите шта Србија уради са својом купусарском политиком, каже Гргур.

Вучићев пут једини прави

-Председник Србије је човек невероватне енергије, ја сам се због њега почео и бавити политиком. Када сам видео колико се бори за Народ и Државу, како размишља светлосним годинама унапред и где жели да види Србију, рекао сам себи-за оваквог председника се вреди борити и заједно са њим радити и градити. Ово се није нити ће се родити-било је политичара и државника, али је Александар Вучић, несумњиво број један. Достао сам проучавао савремену политичку историју, па и ону из ранијих епоха и могу да закључим следеће: Није било бољег државника још од времена Милована Миловановића, за мудрост би га похвалио и велики архиепископ Данило Други, а за очување српског духовног огњишта и православног идентитета би му се захвалио и краљ Стефан Урош Други Милутин, поред којег је Вучић највећи помоћник српске светиње Хиландар-ето такав је то човек, то се рађа једном, јасан је Гргур.

Председнику обичан човек приоритет

-Анализирао сам многе статуте и програме разних странака, од увођења вишестраначја до дана данашњег и могу само да кажем, то су све празна слова на папиру ако нема воље! Џаба Вама хиљаде писаних речи и теорија ако ви немате ниједан километар изграђеног пута! Е, управо због тога ће деца у уџбеницима да историју Србије деле на пре и после Вучића, а сасвим са сигуран да ће вековима после његовог председниковања грађани наше Србије да убирају плодове његовог рада! Нови ауто-путеви, путеви, пруге, болнице, домови здравља, клинички центри је све оно што је приоритетно за обичног човека, а наш председник живи и ради управо за обичног човека. Његова реч вреди више него хиљаду нечијих потписа, статута и програма које смо читали више од тридесет година… Вучићева Србије помаже ретко оболелим, даје подршку младим брачним паровима, брине о старима, плате и пензије расту… Да обичан човек може достојно да живи-то је формула успеха!

Моја идеја водиља је социјална правда, борићу се за њу до задњег трена

-Многи моји поштоваоци кажу Скерлић па Гргур, алудирајући на ставове Јована Скерлића и његову борбу за социјалну правду. То је моја идеја водиља, одувек. Нисам попут многих који се за њу боре само на папиру, а овако су капиталисти. Мени је понос када ме пореде са овим горостасом наше прошлости и то ми је додатни подстрек да политику не видим као оруђе за лични, већ средство за колективни интерес, закључује Гргур.

Коментари

0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре