Гргур: Дачић је чиста српска патриотска душа и с поносом кажем да се дичим са њим

Посланик Народа Угљеша Гргур рекао је за портал Посланик.рс шта мисли о министру спољних послова и лидеру СПС-а Ивици Дачићу.
Дачић

“Изузетан човек који и срце и душу даје свом Народу. Злобници су покушали да га оптуже за некакву аферу ‘коферче’ због које је робијао частан човек Влада Заграђанин којем су пробали и на децу да ударе која су културна и честита“, рекао је Гргур.

Дачић крив што је седео са градском фацом са којим су седели и они који га нападају

“Оптуживали су га због тога што је седео са Мишом Бананом који је градска фаца и са којим нема ко није седео, па и они који за то нападају Ивицу Дачића који зла није нанео никоме“, истакао је Гргур.

Борац за социјалну правду и воли га Народ

“Председник СПС-а је изузетан борац за социјалну правду. Човек је из Народа, Народ га воли, иде у Народ и са Народом прича. Не пати од комплекса ни више ни ниже вредности. Пошто је борац за социјалну правду с моје стране има огромно поштовање, али и првенствено због тога што има здраву породицу. Они који га мрзе покушавају му напакостити говорећи како је он из времена Милошевића, а само несрби и нељуди не желе да виде то да ако је ико хтео сачувати Југославију то је Слободан Милошевић, а ако је ико хтео сачувати Србију и Црну Гору у оквиру једне државе то је Ивица Дачић и он никада неће издати Србију“, јасан је Гргур.

“Никада неће издати радника, бориће се да свако добије пензију иако му фали која година стажа до 65те године живота. Он богатства нема, његово богаство су породица и његове здраве идеје које се боре за социјалну правду и очување Отаџбине, а велики је родољуб попут Јована Дучића, Ђуре Јакшића и Јована Скерлића и никада се никоме, ма колико било тешко неће покорити“, наглашава Гргур.

Око Дачића има много нељуди и оних који кријући се иза његовог имена гледају само свој интерес

“Јасно је да око њега, односно у његовој партији има капиталиста и нељуди које социјална правда не занима, већ гледају само свој интерес. Има их, али веујем да он то осуђује. Истина је да има и оних који би желели бити Ивица Дачић, али то ‘мало морген’. Први сам у Дому народне скупштине од свих његових посланика, од деведесете па на овамо узвикнуо ‘живео Ивица Дачић’ и то сам рекао из срца, јер стварно то тако мислим“, навео је Гргур.

Рођен у честитој породици у царском граду Призрену

“Из честите породице, рођен у Душановом Призрену. Отац полицајац и мајка су њега и његову сестру научили правим вредностима, па зар о томе не говори довољно чињеница да је био најбољи студент Факултета политичких наука у Београду од 1968.година од када постоји. Нека Народ зна да он материјалног богатсва нема, али има честиту српску патриотску душу и патриотску породицу. Е, то је Ивица Дачић, то вам рекох у цугу поштовани новинару и дичим се његовим именом. То морам да признам и са поносом се дичим именом Ивице Дачића. Тачно је да око њега има оних који се користе његовим именом и богате се, а да он тога није свестан и да га лажу. Његова нарав је блага и за свакога има лепу реч, зна он и шта је глад, колико се мучио док је студирао. То га је и направило да буде обичан човек, а тако велики“, поручује Гргур.

Коментари

0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре