Гргур за АДРИУ: Сјутра ће цијела Србија, али и регион показати колико народ воли предсједника Вучића

Народни посланик у Скупштини Србије Угљеша Гргур најавио је да ће сјутра цијелом свијету бити јасно колико народ воли предсједника Вучића.
Гргур

”Увијек и на сваком мјесту истицао сам да је народ најбитнији, а народ Србије ће цијелом свијету сјутра показати ко је највећи лидер у региону, али и у Европи. Сјутра ћете испред Народне скупштине виђети слику пристојне Србије, виђећете преко двије стотине хиљада људи- е то ће показати и доказати свима који сумњају у чињеницу ко у Србији има подршку”, јасан је Гргур.

Очекује Србе из Црне Горе и Републике Српске

”Александар Вучич је народни предсједник, он брине о свим Србима, ма гђе год се налазили. Очекујем сутра у Београду Србе из Црне Горе и Републике Српске. Kолико год може наш предсједник помаже Србе широм свијета”, истиче Гргур.

”Наша Дрина” доводи хиљаду и по људи да подржи предсједника Вучића

”Игор Брауновић, који је на челу ”Наше Дрине” и ја као његов замјеник у овом удружењу, сјутра ћемо доћи са хиљаду и по људи да пружимо подршку нашем предсједнику. Београд ће сјутра бити симбол народног јединства, слоге и наде. Једина нада и сигурна виза за просперитетну будућност Србије, али и свих Срба јесте Александар Вучић”, закључио је Гргур.

Подсјећамо, сјутра се у Београду одржава велики народни скуп јединства ”Србија наде”.

Коментари

0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре