Гргур: Из срца се борим за сваки глас за листу чији је носилац председник Вучић, сматрам то мојом светом дужношћу за будућност!

Посланика Народа Угљешу Гргура позвали смо да из свог угла прокоментарише досадашњи ток предизборне кампање и своје учешће у њој. Имајући у виду да се налази на 66. месту на листи АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-Србија не сме да стане питали смо га колики је значај за њега то што се нашао на листи чији је носилац председник Србије.
Фото: Борба

“На путу сам за Сјеницу, а сутра сам исто на путу, тако сваки дан. Ако хоћете да Вас Народ препозна морате да будете увек међу Народом, да чујете његове проблеме и потребе. Србија не сме да стане, а неће једино ако и у будуће њом буде руководила политика нашег председника Александра Вучића и листе чији је он носилац. Изузетна ми је част што сам добио прилику да будем део шампионског тима који ће 17ог децембра до ногу потући оне који би да нас врате у времена када су нас прогањали као звери, хапсили и убијали и када су нам фабрике биле закатанчене“, рекао нам је Гргур.

Срам било оне који нападају председника и његову породицу

“Нападати нечију децу је знак немоћи и лудила. Колико год да сте на некога љубоморни и не можете да поднесете његов успех, у децу и породицу не би требало да дирате. То је та црвена линија преко које више нисте човек-већ психопата којем смета дете од шест година само зато што вас његов отац редовно побеђује на изборима! Срам било оне који нападају председника и његову породицу! Срам да их буде кад образа немају!“

“Из срца се борим за сваки глас за листу чији је носилац председник Вучић, сматрам то мојом светом дужношћу за будућност. Борићу се не жалећи ни главу. Председник је човек доступан обичном човеку и за њега се вреди борити па и по цену живота“, нагласио је Гргур.

Коментари

0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре