Гргур нон-стоп у кампањи: Преко 150 позива из Београда да посетим људе и браним их од мука и неправде!

Народни посланик Угљеша Гргур који је на челу Покрета за правду грађана-ГРГУР позвао је све да на предстојећим изборима у Београду подрже листу Александар Вучић-Београд сутра!
Фото: Курир

“Покрет за правду грађана-ГРГУР позива све своје чланове у Београду, свим београдским општинама , градским и приградским да се најактивније укључе у кампању и разговарају са својим комшијама, пријатељима и родбином, а посебно са оним неопредељеним бирачима да подрже листу Александар Вучић-Београд сутра!“

Грађани позивају народног посланика да им помогне

“Имам преко 150 позива из Београда да дођем да обиђем грађане и разговарам са њима, а ја вам обећавам, какву год муку да имате са извршитељима и са сваким видом неправде-позовите вашег народног посланика и доћи ћу да животом браним ваш кућни праг, ако треба да се пише жалба или било који поднесак јавите ми се и упутићу вас“, поручује народни посланик Угљеша Гргур.

Покрет следи државотворни пут председника Вучића

“Покрет за правду грађана-ГРГУР следи искључиво и једино политику председника државе Александра Вучића и нећемо одступити ни за јоту од његовог пута! Ангажујмо се сви да даноноћно радимо како би Београд сутра наставио да се развија у светску метрополу пуног капацитета што ће са политиком коју спроводи Александар Вучић сигурно постати! Београд сутра ће једино и само ако победи листа која носи име председника Вучића бити светски центар коме могу да завиде многи светски главни градови широм наше планете! Живео Београд! Живео Вучић! Александар Вучић-Београд сутра! До победе“, закључио је народни посланик Угљеша Гргур.

Коментари

0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре