Гргур: Једино ме председник Вучић подржао у мојој борби, шефица моје бивше посланичке групе није ми дала ни да причам у Скупштини о проблемима обичног човека!

У овим изборима који следе Александар Вучић је сам против оних који не мисле добро Србији, али има нас који ћемо главу дати да као никада пре победимо и у прошлост пошаљемо тамне авети прошлости проистекле из ''жутог предузећа'' ДС-а.
Фото: Курир ТВ

Рекао је ово Угљеша Гргур, посланик Народа који на листи АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ заузима високо 66. место.

“Председник Александар Вучић разуме душу свог народа, то је човек који даноноћно ради да би наша држава напредовала и да би сваки човек живео достојним животом. Једино ме он подржао у мојој борби у којој ме нико, чак ни моја бивша посланичка група нису. Шефица моје бивше посланичке групе ми није дозволила да у Скупштини причам против извршитељa, већ сам морао писменим путем да се обратим председнику Народне скупштине. До које мере је ишла саботажа мог рада од стране моје бивше посланичке групе сведочи и то да сам тај папир морао да штампам приватно, уместо да добијем сву техничку подршку од оних који су из само њима знаних разлога покушали да спрече да се мој глас за истину и правду чује“, рекао је Гргур за Посланик.рс

398192179 122136030962020110 4871089250474606249 n

“Поносан сам на оу борбу за грађане, а посебно на то што сам спречио да у Јужном булевару 14 породица са 36торо деце остане на улици, без крова над главом, то је света дужност сваког од нас које народ бира, да се за тај исти народ боримо, да не окрећемо главе пред проблемима обичних људи који једва крпе крај с крајем од првог до првог у месецу. Кренуо сам у борбу против извршитеља сам, спутаван од стране оних који су те извршитеље и створили 2011.године. Нека сви знају да Александар Вучић нема никакве везе са рођењем извршитеља, они су чедо Маловићке и Хомена рођени уз благослов ових који ми нису дали да у Скупштини причам о анкетном одбору који би испитао рад извршитеља“, каже Гргур.

Покрет за правду грађана-ГРГУР

“Идеја о Покрету је народна. Просто, увидевши да нико неће да помогне моју борбу, народ ми је свакодневно упућивао поруке подршке предлажући да га формирам. У служби сам народа и послушао сам га и овога пута. Много људи се јавља да се учлани. У оном тренутку када сам увидео да су ме они на чијој сам листи био за претходне изборе избрисали из својих комбинаторика, јер сам им сметао из само њима знаног разлога, схватио сам да је моја света обавеза према мојим грађанима да наставим да радим у народном интересу. Једини човек који ми је пружио пријатељску и братску прилику да се мој глас у Скупштини и даље чује јесте Александар Вучић. Човек, лидер и патриота који би главу дао за своју земљу. Ја бих главу дао за њега и Србију и управо због тога ће и Покрет за правду грађана-ГРГУР у стопу следити политику нашег председника Вучића и ни за јоту неће одступити од његових идеала“, наглашава Гргур.

Опозиција већ умислила да је власт, пуна подршка Председнику

“Нисам могао да гледам огавне бљувотине које пласира опозиција против нашег председника и његове породице, али могу само да им поручим: Свим оним гадостима које пласирају описују сами себе! Њима нико никада не напада породице, а они свакодневно нападају председникове најмилије и његову децу! То је срамота и ја могу само да им поручим да има нас који би главу дали за председника, да се не плашимо њихових медијских садржаја плаћених прљавим новцем прљвих тајкуна. Пуна подршка председниковој мајци, оцу, брату, деци и свима његовим који су сваки дан на удару оних којима смета јака Србија. Опозиција је већ умислила да је власт, они већ сигурно деле међусобно ко ће бити министар чега, што је смешно и постоји једино у њиховим фантазијама. Далеко су они од реалности и озбиљности“, јасан је Гргур.

Лешинари свакодневно цртају мету председнику, победићемо мрзитеље своје земље

“Одувек сам говорио да ти лешинари желе смрт председника и да му је живот угрожен од стране оних који се надају да би се дочепали државне касе јер је захваљујући председнику Вучићу пуна и имали би шта да покраду. Али, никада више! Никада више се Србија неће вратити уназад, Србија ће ићи напред, Србија не сме да стане, већ пуном брзином напред, са председником Вучићем у освајање нових инвестиција, радних места, ауто-путева, путева, железница…“

Живела Србија, сви на изборе 17. децембра и заокружите број 1 АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ

Коментари

0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре