Дачићев посланик Гргур: Смета им што је шеф српске дипломатије на снимку видео снег, а не сметају убијена четири Србина

Посланик Народа Угљеша Гргур из срца је стао у одбрану шефа српске дипломатије.
Foto: Kurir televizija

“Не пада снег да прекрије брег, већ да свака зверка покаже свој траг. А зверке су се показале, оличене у свим онима који мисле зло Србији. Како они споља, тако они и међу нама. Поједини медији не баш тако наклољени нашој јединој Отаџбини, напали су Ивицу Дачића што је на снимку из манастрира Бањска видео снег. Па шта и да је видео?! Србе на светој српској земљи убијају зими и лети, у јесен и на прољеће! Је ли им то битно или то што је човек рекао да се на снимку види снег?! Не сметају им убијена четири Србина тог дана?!“

Рекао је ово Гргур и наставио:

“Ево, ја им поручујем, ја сваки пут када погледам њихове објаве, видим лаж, они ће рећи да је то истина. Мења ли то суштину да они мисле зло својој земљи?! Како их није срамота да у дану који је по Србе на Косову и Метохији најтежи још од 2004. године нападају министра спољних послова који се лавовски бори за ову српску покрајину. Нека га они не уче о Косову и Метохији јер је његово срце везано за ту земљу, он је из Призрена, града нашег силног цара Душана“, јасан је Гргур.

“Боли ме што вређају Дачића, а не знају озбиљност његовог посла. Они мисле да је дипломатија пут Бојана Пајтића на Хрватско приморје, а држава Мариникин порше који могу да слупају кад им се прохте“, закључује Гргур.

Подсетимо, опозиционо настројен медиј је напао шефа српске дипломатије да је рекао да је на снимку из манастира Бањске снег, што су они демантовали и кренули у офанзиву напада на њега. Ваљда им је прече што ко види или тумачи од убијених српских младића.

Коментари

0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре