Народни посланик Гргур: Председник Вучић никада неће дозволити да мајке шаљу синове у рат, Србија са њим на челу је за мир и стабилност!

Гргур, фото: Курир

Народни посланик Угљеша Гргур говорио је за портал Посланик.рс. О актуелном насиљу над Србијом оних који се називају “Србија против насиља“ и истакао да Србија са Александром Вучићем на челу никада неће дозволити нереде и нестабилност. Никада више се неће на власт вратити они који су спроводећи најбруталнији терор шишали ћерку проф. др Милована Бојића, притварали легенду српског и светског фудбала Драгана Џајића, али и њега на правди Бога ухапсили 2008.године, нагласио је Гргур.

Господине Гргур, штрајковали сте глађу и жећу због одбране изборне воље?

-Тако је. Показао сам лице већинске Србије, оне Србије коју ових дана терорише једна шачица, мањина која би да прекраја изборну вољу наших грађана. Мој лични избор је био да мојим личним примером покажем једним мирним, ненаслиним Гандијевским начином протест против свих оних који ових дана нападају државу Србију и право њених грађана на избор представника које они желе. Ми смо имали у региону примере да стране амбасаде прекрајају изборну вољу грађана, са нама су се мало преварили-Србију води највећи државник у Европи и један од највећих лидера света Александар Вучић.

Посебно сте истакли да сте штрајком глађу и жеђу стали у одбрану народа у Републици Српској?

-Глађу и жеђу сам дао мој скромни допринос одбрани мог народа из Републике Српске. Преци тих људи су ослобађали Београд, да би данас Мариника Тепић из Панчева и Мики Алексић из Трстеника тај народ називали најпогрднијим именима! Знајте да је то народ над којим је три пута у 20. веку извршен геноцид. Прве концентрационе логоре Аустро-Угарска је правила са Србе из Босне и Херцеговине, по злу чувена НДХ је у Јасеновцу и другим логорима имала намеру да биолошки уништи наш народ, а у последњем рату у БиХ од 1992. до 1995. године исто је чињен геноцид над нашим народом са леве стране Дрине. Одакле право овим који врше насиље над Србијом, а тобож се зову “Србија против насиља“ и да узму име Републике Српске у уста, а камо ли да је назову геноцидном!? Ја сам добијао на стотине порука подршке од наших људи из Републике Српске, ратних војних инвалида који ми се захваљују и кажу да је мој штрајк глађу и жеђу борба и за њих, њихово достојанство јер њих, који су преживели геноцид и чији преци су ослобађали Београд у Првом и Другом светском рату данас неко назива геноцидним, а Републику Српску геноцидном творевином!

Штрајком глађу и жеђу пружао подршку председнику државе

-За мог председника, за одбрану изборне воље. За милионе оних који су гласали за њега, за десетине и десетине хиљада оних који ме директно подржавају. За мог председника сам штрајковао којег данас напада кусо и репато само зато што не жели да буде председник по вољи било чијих амбасада, већ председник свог народа који гласа за његову политику. Већ сам раније говорио и поновићу-то је човек за кога бих главу дао! Шта је мој живот спрам Србије и Александра Вучића-на молбу председника сам и прекинуо штрајк глађу и жеђу иначе бих био спреман да умрем јер не дам-не дам да ми било ко каља мученички народ Републике Српске и да ми било ко напада председника Вучића због којег смо данас то што јесмо-свој на своме! Знам да овај народ не треба да брине, док је Вучић на челу Србије, мајке синове неће слати у рат, мир и просперитет њему су приоритет!

Покушај обојене револуције неће проћи

-Ми у Србији имамо покушај “обојене револуције“, овај такозвани “Проглас“-хајде да се запитамо мало ко финансира тај проглас?! То је та иста мантра којом се служе стране обавештајне службе које не мисле добро Србији. Позову их мало у стране амбасаде па им нареде: “Свесни сте да губите изборе, али нема везе, ви реците да су избори покрадени…Иако никад трансапрентнији избори нису били! Замислите да на пример, неко из Србије, када буду избори у Немачкој оде у Хесен, Баварску или Бремен и да каже: Е, па видите, ово вам није регуларно, не гласате ви то лепо…Или не дај Боже да кажемо да неко из Аустрије не треба да гласа у Немачкој ако има право на то. Намерно правим паралелу са Немачком и Аустријом јер су то две државе истог народа, исто као Србија и Босна и Херцеговина у чијем је саставу Република Српска на чије грађане толико кидишу ови који су врло вероватно саветовани од стране разних зелених, црвених и којекаквих из неких нама баш не наклоњених иностраних политичких или неких других организација. Никада се више неће вратити на власт они који су чинили и чине насиље, они који су спроводећи најбруталнији терор шишали ћерку проф. др Милована Бојића, они који су притворили легенду српског фудбала Драгана Џајића. Видите, ја Немању Видића као фудбалера поштујем, али му није требало да буде искоришћен у нечије предизборне сврхе па је рекао за легенду и једног од највећих фудбалера свих времена Драгана Џајића да је био у затвору. Каква неситина! Па, Џајић није био у затвору, већ у притвору, то су законски потпуно две различите категорије! И сам сам жртва терора бившег режима који се сада назива “опозицијом“ и борцима “против насиља“. Мене су на правди Бога 2008. године ухапсили и уништили ми живот, а такође су све српске главе из Републике Српске испоручили иностраном казамату.

Председник Вучић “сукоб цивилизација“ претвара у сусрет кроз сарадњу и просперитет

-Питате ме за проблем Косова и Метохије. Врло је важно за свакога од нас да разумемо праву природу дешавања, а дешава се управо сукоб цивилизација, не само код нас на Балкану, већ широм света. Председник Александар Вучић је показао и доказао да тај сукоб цивилизација може да претвори у сусрет цивилизација кроз сарадњу и просперитет. Пример отвореног Балкана је доказ да Срби, Албанци, али и сви други могу да сарађују. Не треба да се заваравамо већ да свакодневно учимо, а поменуо сам намерно сукоб цивилизација и чувеног политиколога Самуела Хантингтона јер ми на овом подручју јесмо упућени једни на друге-Православље, Ислам и Римокатолици-то јесу цивилизације и од наше генерације зависи хоћемо ли то претворити у сукоб или сарадњу. Апсолутно пружам подршку председнику Вучићу по питању Косова и Метохије и увек сам говорио и још једном понављам-Никада председник Александар Вучић неће да дозволи да тзв. Косово буде независно. Косово и Метохија су наше срце и душа и никаква пропаганда и лаж Приштине не може избрисати свете Немањиће и српске манастире у нашој јужној покрајини. Јасно је нама да да је Косово независно за његове творце, али за Србију и нашег председника та територија није ништа до душа Србинова!

Хвала Владимиру Орлићу на подршци, он је пример младог лидера будућности

-Посебно морам да истакнем нашег председника Скупштине Владимира Орлића. Он ми је био изузетна подршка док сам штрајковао глађу и жеђу. То је човек невероватне интелигенције, ерудита какав се ретко среће. Он је пример младог лидера будућности!

Коментари

0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре