Народни посланик Гргур: Једино Вучићу верујем, зато и јесам кандидат за посланика на листи Александар Вучић-Србија не сме да стане!

Скоро десет година Угљеша Гргур слови за некога ко увек и на сваком месту брани председника државе Александра Вучића и његову породицу. Онда када су сви ћутали чуо се глас Угљеше Гргура који истиче да не жали да да главу за Александра Вучића.

Пажљивим пратиоцима политичких збивања у Србији није промакла чињеница да је он у сусрет парламентарним изборима на листи Александар Вучић-Србија не сме да стане на броју 66, док је до скора био на листи СПС-а преко удружења из којег је истеран.

“Истеран сам из удружења чији сам био члан, а због тога што нисам тамо наишао на разумевање за моју борбу против извршитеља и сваког облика неправде. Можда је многима тамо сметала моја оданост председнику Вучићу који, за разлику од њих, има слуха за социјалну правду за коју се ја залажем од почетка мог политичког пута. Вучић је једини миротворац, градитељ и државник, неко ко истински и из срца свиме што зна и уме брани Уставни поредак“, рекао је Гргур за портал Посланик.рс

“Грађани су тражили да формирам Покрет за правду грађана-ГРГУР у који се масовно учлањују људи из Србије, Републике Српске и дијаспоре. Народ је тај који ће на крају утакмице 17ог децембра дати име победника, а то ће, убеђен сам убедљиво бити листа чији је носилац Александар Вучић а на којој се и сам налазим на 66. месту. Ако ме питате за коментар о онима којима смета јака Србија на челу са Вучићем, како споља, тако и онима код нас, рећи ћу само: Боље је бити господар неизговорене, него слуга изговорене речи“, јасан је Гргур.

Коментари

0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре