Гргур хоће Милића за директора полиције!

Место Директора полиције одавно стоји упражњено, а још увек се не назире идејно решење ко би могао да преузме руковођење полицијом и изузетну одговорност коју она собом носи. Уреднишво портала Посланик.рс позвало је господина Угљешу Гргура који је изузетан познавал безбедносних структура и начина њиховог функционисања. Угљеша Гргур сматра да је за то место најбоље решење актуелни начелник Полицијске управе за град Београд Веселин Милић.
Веселин Милић

“Поред тога што представљам народ у Скупштини Србије ја сам први приватни детектив у Србији и дипломирани правник. Није ми страно како функционише полиција, обавештајне и безбедносне структуре. Ако мене питате моје лично мишљење да је Веселин Милић идеалан за Директора полиције, он је неко ко захваљујући својој професионалности, етичности и моралном приступу раду може у будућности донети развој и напредак у домену деловања српске полиције“, каже Гргур.

Милић човек изузетних заслуга за рад полиције

“У мору примера који осликавају о каквом професионалном и људском горостасу је реч навешћу један скорашњи пример. Припадници УКП-а у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Београду су прошлог месеца, тачније тридесетог августа у Београду запленили 50 килограма дроге. Аутомобил у ком је била марихуана заустављен је на Бежанијској коси. Ово је само један од примера како Полицијска управа за град Београд на чијем је челу Веселин Милић перфектно, ефикасно и ефективно штити народ од штетности наркоманије и криминалног миљеа који трује нашу децу. Захваљујући Милићу и његовом професионалном приступу Београд је данас град у којем сви они који посежу за криминалним радњама бивају ухапшени у рекордном року. О успешности рада Милића сведочи и то да је пар убистава расветљено на школски начин, а извршиоци и помагачи похапшени“, јасан је Гргур.

374555815 6643428042363221 4584699796450370702 n

Рад Веселина Милића похвалили ДЕА, ФБИ и Еуропол

“Не кажу људи за џабе да се добар глас далеко чује, Веселин Милић је доказ за то. Можда нисте знали, али његов рад је похвалила америчка Агенција за борбу против наркотика-ДЕА, амерички Федерални истражни биро и Еуропол. Они никога не похваљују тек тако, већ је то захваљујући изузетним резултатима које Веселин Милић постиже својим залагањем у сузбијању криминала. Морам да кажем да је Србија сигурно место за живот са људима какви су Веселин Милић, Братислав Гашић и Александар Вулин. То су људи којима човек може живот поверити да га чувају више него сопствени, они су такви људи, тако су васпитани да им је њихов народ испред свега, а интерес државе светиња. Док Гашић, Милић и Вулин бирну о безбедности неће бити нерасветљеног убиства“, наглашава Гргур.

Милић био мета атентата

“Да се ради о поштеном човеку и припаднику полиције сам наглашавао у јавним наступима са чињеницом да је на Милића припеман атентат. Срећом по све нас то је спречено. Али, хоћу да разумете нешто што је кључно, а то је да ово да је припреман атентат на њега показује да се ради о поштеном и часном човеку бер мрље у својој каријери. Људи попут Милића сметају јер немају путера на глави и нико не може да их поткупи, зато су на мети атентатора. А љиге које су спремне да ураде све за паре нико и не дира, једноставно их поткупи“, истиче Гргур.

Хтео да поднесе оставку после трагедија у Рибникару и Младеновцу

“Да му фунцкије и титуле нису битне уверили смо се у време трагедије која је задесила Србију када су се догодили крвави пирови у Основној школи Владислав Рибникар и у Младеновцу. Одмах после трагедије био је спреман да поднесе оставку на место начелника Полицијске управе за град Београд иако никакве одговорности није имао за ове страшне и трагичне догађаје“, објаснио је Гргур

Људи попут Милића важни са Србију

“Људи попут Веселина Милића важни су за Србију и зато сам уверен да би његов узбор за место Директора полиције био пун погодак. Људе који се роде да буду на корист Отаџбини и народу треба чувати, јер судбина народа зависи од њих. Веселин Милић је такав човек-рођен да буде на корист Отаџбини и Народу“, закључује Гргур.

Коментари

0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре