Гргур: Брауновић је људска величина чија је једина мисија служити интересима Србије

Изузетна је част и задовољство што је у канцеларију редакције Посланик.рс дошао посланик у Скупштини Србије Угљеша Гргур. Веома популаран у народу за чије недаће и проблеме је увек први да помогне, саслуша и посаветује, овај изузетни човек је подсетио на још једног горостаса који делује на српској политичкој сцени. Реч је о Игору Брауновићу. Народном посланику, председнику ''Наше Дрине'' и директору ''Србијашуме''.
Фото: Наша Дрина

“Дела говоре више од хиљаду речи, а Игор Брауновић се својим делима показао и доказао. Као заменик председника “Наше Дрине“ на чијем челу је управо Брауновић могу из прве руке да Вам кажем да је то човек који није помогао само ономе ко му се није обратио за помоћ. Нас двојица смо народни посланици у Скупштини Србије на листи Ивица Дачић и поуздано знам да је он једна људска величина чија је једина мисија служити интересима Србије“, каже Гргур.

Смета Игорова мајица, а не смета Брајан Брковић који скрнави српску тробојку

“Видимо да се на неким порталима повела права лавина на Игора Брауновића зато што је носио мајицу са словом “Z“ што су многи активисти наклоњени Украјини у овом немилом сукобу на истоку схватили као нешто што их угрожава. А ја их питам: Како то да вам смета Игорова мајица, а не смета вам понашање дотичног Брајана Брковића који на сваком кораку скрнави српску тробојку? Да ли ви живите у Србији или у некој у вашим главама замишљеној “анти-Србији“, пита Гргур.

“Ниједним потезом Игор Брауновић није никога угрозио са том мајицом, а његов лични избор је да гаји симпатије према некоме. За разлику од њега дотични Брковић вређа сваког грађанина Србије скрнављећи нашу тробојку која симболизује страдање и васкрс српског народа. Нека мало размисле о томе пре него што нападају честитог човека и домаћина какав је Брауновић“, јасан је Гргур.

Наша Дрина има преко 41.000 чланова

“Поносно истичем да Наша Дрина данас броји 41.000 чланова чији број сипматизера расте. Тога не би било да није ентузијазма и лидерских способности Игора Брауновића који је окупио оно најбоље што је одано држави Србији. Подржавајући коалицију Дачић-Вучић Наша Дрина је од свог настанка па до данас, а тако ће бити и у будуће на страни државотворне политике која Србију вуче напред и уз неоспорно најбољи двојац који је дала српска политичка историја-Дачић-Вучић“, истиче Гргур.

Српски војвода и заточник српских родољубивих идеала

“Када кажем војвода мислим Игор Брауновић. Његово име и презиме је синоним за част и достојанство које носи ово звање које је добио блгословом СПЦ. Српски војвода и заточник српских родољубивих идеала који увек и на сваком кораку помаже народу, у свим деловима наше земље, али и преко Дрине и зато је Наша Дрина популарна и у Републици Српској, али и у Црној Гори. Брауновић је од скора и на челу Борачке организације Србије и Републике Српске борећи се за истинску елиту нашег народа, а то су ратни војни инвалиди који су делове својих тела остављали да нам деца данас живе у слободи као и њихови погинули другови који су темељ онога што данас зовемо мирним животом“, наглашава Гргур.

“Када бисте ме питали да Вам испричам сва доброчинства овог великог човека то би било када бих морао да са једном шкољком захватим цело море. Превелика су дела војводе Брауновића да би стала у један радни дан“-закључује Гргур.

Коментари

0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре