Баш као што је тражио укидање анкетног одбора који је стављао со на рану Народу, сада тражи формирање анкетног одбора који ће спасити Народ

Након што је Србију задесила трагедија у мају када су у два крвава пира угашени млади животи, опозиција у Скупштини је тражила формирање анкетног одбора који је требало да се бави утврђивањем чињеница и околности које су довеле до два масовна убиства. Анкетни одбор је формиран 18ог јула у Скупштини, а већ након друге седнице 20ог јула ове године, посланик Народа Угљеша Гргур је увидео да анкетни одбор не служи сврси већ једино и искључиво промовисању одређених политичких партија и јасно рекао да га треба укинути.
Фото: Курир ТВ

Анкетни одбор који је требало да се бави утврђивањем чињеница и околности које су довеле до два масовна убиства у Србији, а земљу завиле у црно трећег и четвртог маја 2023.године, формиран је 18ог јула у Скупштини Србије. За председницу анкетног одбора изабрана је Мариника Тепић. Посланик Народа Угљеша Гргур Народу је рекао да је на другој седници тог анкетног одбора 20ог јула ове године, тражио да се исти укине јер његово постојање ставља со на рану породицама жртава.

Позвали смо данас 16.09.2023.године посланика Народа Угљешу Гргура да коментарише чињеницу да је тражио укидање анкетног одбора који није имао за циљ да се утврди било шта око трагедија већ једино и искључиво за политичку промоцију.

“Морам да кажем да, као грађанин моје Србије која је завијена у црно трећег и четвртог маја ове године и када је цела земља занемела због две трагедије које су нас погодиле као муња, нисам уопште сматрао да је релевантно у тим црним данима коментарисати ко ће уопште бити на челу тог анкетног одбора јер није то била поента. Маринику Тепић нисам подржао не због некаквих политичких разлика, већ једино због тога што није стручна да би се бавила тиме. Онога тренутка када сам видео да се на седници тог анкетног одбора најмање говори о жртвама, већ да је он постао место промовисања некакве политике, нисам више могао да издржим и први сам затражио његово укидање. То сам урадио на седници двадесетог јула ове године. Као члан тог анкетног одбора, али првенствено као човек нисам могао дозволити да се уцвељеним родитељима ставља со на рану, а да се Народ који је завијен болом доводи у заблуду“, рекао нам је Гргур.

Гргур све што почне то и заврши на корист Народа, баш као што је тражио укидање анкетног одбора који је срамотно на рачун бола промовисао политику, сада тражи формирање анкетног одбора који ће спасити Народ

“Нећу да ћутим нити ме било ко може купити нити уплашити. Немам ништа на банковним рачунима по иностранству нити ме било ко може уценити ни за шта. Све што имам у животу стекао сам својим трудом и радом. Зато што сам чист као суза нашао сам се на удару мафије извршитеља којима сметам јер тражим формирање анкетног одбора који ће истражити њихов рад. Баш као што сам тражио укидање анкетног одбора који је стављао со на рану Народу, сада тражим формирање анкетног одбора у Скупштини који ће спасити мој Народ и до краја разобличити погубну мафијашку игру извршитеља који глобе напаћене грађане“, јасан је Гргур.

375296504 6656594257713266 3774447361274865247 n

У свом раду се не руководи политиком већ борбом за Истину и Правду

“Нема ништа политика са овим што радим. То сам више пута рекао, јер да има то би се и приметило. Доказ за то је да се нико пре мене није дрзнуо да ову мафијашку хобитницу гађа право у главу без намере да се заустави док не ослободи Народ из чељусти мафије. Нисам ја политикант нити ово радим да бих се некоме допао, ја свој рад базирам на борби за Истину и Правду, а то што оволики број грађана подржава мене и оно што радим говори ми да сам на правом путу“, закључује Гргур.

Коментари

0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре