Гргур: Свестан сам да ће ме мафија ликвидирати, баш као што прете председнику Вучићу, али се не бојимо ни он ни ја и борићемо се још јаче за Народ!

Посланик Народа Угљеша Гргур каже да је свестан да ће га, након што је кренуо у одлучну борбу против зулума извршитеља мафија ликвидирати, али да га неће уплашити и да ће се још јаче борити за свој Народ.
Гргур

“ Борим се против онога што је створио бивши режим оличен у Снежани Маловић и Слободану Хомену који су направили монструма под именом извршитељи. Ја сам свестан да ће та мафијашка банда да ме ликвидира, али се не плашим и борићу се још јаче против извршитеља. Нека знају да ће Србија видети целу истину око њихових прљавих послова.

Свестан сам да ми је живот угрожен, баш као што је председнику Вучићу живот био угрожен када је стао за врат мафији, али се не бојимо ни он ни ја и борићемо се још јаче за народ. Било шта да буде ту су људи у које највише имам поверења и они ће наставити моју борбу. Вучић, Дачић и Брауновић је тројац у који се заклињем да ће увек бити за Народ, а против мафије.

Од када сам кренуо у рат са извршитељима мени је живот угрожен, јер њихова злодела показати Народу и угрозити нелегално стечен новац и капитал значи довести се у опасност која гледа равно у очи смрти. Цела Србија је чула када је у емисији После ручка на Хепи ТВ заменик председника коморе јавних извршитеља Вујадин Масникоса рекао да су његове колеге у спрези са мафијом.

Свестан сам да ће ме ликвидирати, али не одустајем, Народе мој, теби сам дао заклетву и за тебе се борим, ту је Игор Брауновић који даје срце и душу за Народ и Наша Дрина коју су најстрашније напали јер је Народна. Ово више није осиње гнездо, ово је хоботница за хиљаду пипака која гуши мој народ који се бори да има кров над главом.

Нећу устукнути и нећу стати, борићу се против тог зла које нам је наметнуо бивши режим који ми је уништио живот. Нећу дати да мој народ проживљава оно што сам ја од оних који не знају ни шта је Правда ни Право већ једино и искључиво знају како да стрпају у џеп муку мог Народа и да му узме и задњи залогај из уста.

Не бојим се никога и ничега, баш као што су и моји преци, испрсићу се пред неправдом да заштитим Правду и по цену живота. Баш као и мене, мафија је имала наум ликвидирати и поједине часне људе из МУП-а и Безбедносно-информативне агенције, само зато што штите свој Народ и Државу.

Србија ће победити мафију, а Правда непраду!

Живела Србија!“

Наводи се у саопштењу за медије посланика Народа Угљеше Гргура објављеног 08.09.2023.године на порталу Посланик.рс

Коментари

7 Коментара
Најстарије
Најновије Највише гласова
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре