Народ стао уз свог посланика: Гргуре, спаси нас од крвопија извршитеља, узеше нам голи живот

Посланик Народа Угљеша Гргур кренуо је у битку за народ. Дарнуо је у оно што нико пре њега није смео да дира. Ударио је право у главу злу које је наметнуло зулум народу горе него у време ропства-Тражи да се испита рад извршитеља!
Гргур на улазу у Дом Народне скупштине

Цела Србија прича о посланику Народа Угљеши Гргуру који је у среду на Народној Хепи ТВ у емисији После ручка са извршитељима срчано и не скривајући емоције бранио свој Народ. Јавност је била згрожена вређањем грађана од стране извршитеља, а цела ствар је кулминирала када је један од њих констатовао да људи на југу Србије “немају културу плаћања“ и да су зато они највише на удари извршитеља. Гурајући тако прст у око свим поштеним грађанима Ниша и околине који једва састављајући крај са крајем да прехране породице, дају и харач овим правим народним крвопијама под именом извршитељи.

Уплашени од челичне воље посланика Народа, а видно потрешени могућношћу да се њихов рад испита у Скупштини, извршитељи су посезали за увредама и крајње недоличним понашањем. Емисију После ручка гледао је рекордан број грађана Србије, Републике Српске и Црне Горе. Гледаоци су имали прилику да гледају историјски тренутак када је посланик Народа Угљеша Гргур јасно и гласно рекао да je у Скупштини затражио да се формира анкетни одбор за рад извршитеља! Први пут да то неко у Скупштини затражи од оснивања овог по злу чувеног звања-извршитељ. Нико пре Гргура није ни поменуо, а камо ли затражио да се формира анкетни одбор који би до танчина истражио и јавности презентовао шта све раде извршитељи, да се коначно разоткрије права сврха њиховог постојања-одузимање крова над главом онима које они “типују“ и чија некретнина им западне за око.

Након ове емисије у Народу је завладала права еуфорија и одушевљење јер се појавио неко ко има храбрости ударити у осиње гнездо мафије и раскринкати хоботницу која годинама дави наше материјално најугроженије грађане.

“Гргуре, цела Србија је уз тебе“, “Добри човече, спаси нас“, “Једини који има храборст да се ухвати у коштац са злом“…неке су од заиста огромног броја коментара који стижу посланику Народа Угљеши Гргуру из свих крајева Србије. Чини се да је најупечатљивији коментар онај који је дефинисао право лице извршитеља: “Гргуре, спаси нас од крвопија извршитеља, узеше нам голи живот!“ Управо је то суштина. Услед немогућности да се изборе са наметима којим им извршитељи стежу омчу око врата, грађани губе голе животе, домове, а породице се растурају услед неимаштине.

Позвали смо посланика Народа Угљешу Гргура да да коментар поводом еуфорије и одушевљења које је завладало у Србији поводом његове борбе за Народ и Правду:

“Изрекао сам и потписао заклетву мом Народу, мој посао је да радим за Народ. Тачно је да сам први затражио формирање анкетног одбора који ће истражити рад извршитеља. Не знам што нико пре мене то није урадио, нити ме занима, мене занима једино мој Народ, а мом Народу нико неће одузимати кров над главом“, кратко је рекао Гргур.

Подсетимо, у емисији После ручка на Народној Хепи ТВ посланик Народа Угљеша Гргур је гостовао са извршитељима. Више него бурну емисију у којој је Угљеша Гргур бранио достојанство Народа које је било најстрашније изложено нападима од стране извршитеља пратила је цела Србија, а гледаност је оборила све до тада постојеће рекорде.

Коментари

1 Коментар
Најстарије
Најновије Највише гласова
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре