Угљеша Гргур први народни посланик који је затражио да се формира анкетни одбор око рада приватних извршитеља!

''Док дишем борићу се против вас!'' Овакву поруку извршитељима је данас на Народној Хепи ТВ послао посланик Народа Угљеша Гргур. У емисији После ручка обавестио је јавност да је затражио да се формира анкетни одбор у Скупштини Републике Србије који би испитао рад приватних извршитеља.
Гргур

Редакција портала Посланик.рс позвала је посланика Народа Угљешу Гргура одмах после емисије После ручка да коментарише за наш портал овај историјски догађај, с обзиром да се ниједан посланик у Скупштини пре њега није заинтересовао да предложи формирање анкетног одбора који би до детаља испитао све радње приватних извршитеља који су, према речима грађана по зулуму гори од Османлија.

“Анкетни одбор да утврди рад извршитеља које је реформом Правосуђа створила Снежана Маловић и Слободан Хомен. То народ мора дазна, ова власт није створила приватне извршитеље већ она претходна. Они су крвопије и џелати свога народа, данас сам јасно и гласно поручио да се својим неправедним делима квалификују за најоштрију народну осуду, а нема већег судије од народа“, каже Гргур у разговору за наш портал.

“Поменули сте да сам први посланик који се сетио да предложи формирање анкетног одбора који би на светлост дана разоткрио то осиње гнездо, жао ми је што се нико пре мене није сетио, али ето ја сам вођен мојим инстиктом правде кренуо у борбу и док дишем нећу устукнути против зла које пије крв мом народу“, поручује Гргур.

Коментари

0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре